середу, 4 березня 2020 р.

Переможці є - переможених немає

            4 березня в Рівненській ЗОШ №23 серед учнів 5-х класів відбулися спортивні змагання "Ігри патріотів". Кожен клас повинен був представити команду із шести чоловік: трьох хлопців та трьох дівчат. Учні 5-Г класу з радістю взяли участь у змаганнях. Команда  "Спритні соколята" змагалася під девізом "Разом ми зможемо все!", а вболівальники-однокласники відчайдушно підтримували вигуками: "Соколята, до фінішу!". Капітан команди Безруков Даниїл зумів об'єднати всіх учасників: Радчука Артема, Рибоньку Єгора, Герасиминюк Олександру, Троцюк Марію та Дзеблюк Мілану.
              Родзинкою свята став виступ учня нашого класу Ткачука Андрія та учениці 5-Б класу Полюхович Діани, які запалили серця присутніх  бально-спортивним танцем. Також дівчатка з 5-Б класу співали гімн школи, який об'єднав усіх у єдину шкільну родину, та разом із старшокласницями подарували учасникам і вболівальникам ритмічні пісні.  
               Будь-які змагання мають переможців, але переможених у спортивному залі не було, адже кожен відчув радість виконання спільної справи та прагнення стати кращим. Команда "Спритні соколята" виборола почесне друге місце. Ми були неймовірно щасливі!
                  Висловлюю щиру вдячність організаторам свята: Астаф'євій Ользі Леонідівні, Остапчук Тетяні Іванівні та Тимчаку Сергію Олександровичу.

Немає коментарів:

Дописати коментар